× Prima Pagina Alege Orasul Cautare

Ziarul Teleormanul • 27-04-2023, 10:00:10 • 153 vizualizari

alege dreapta unita

26.04.2023

Finalizare proiect măsura “Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor” IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute O.U.G. nr. 61 din 06 mai 2022

Firma: MATAGRI S.R.L

MATAGRI S.R.L anunță finalizarea proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor pentru MATAGRI S.R.L” proiect nr.RUE M2-AGRI-3057 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr 61/2022.

Proiectul s-a derulat pe o perioada de 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului și Turismului (MAT) și Agenția pentru IMM, Atragerea de Investiții și Promovarea Exportului (AIMMAIPE), respectiv 22.06.2022.

Obiectivul proiectului l-a reprezentat sprijinirea MATAGRI S.R.L din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii din domeniul agroalimentar prevăzuți de O.U.G. nr. 61 din 06 mai 2022 a căror activitate a fost afectată de efectele pandemiei de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 398.566,77 lei (valoarea totală) din care: 346.579,80 lei grant și 51.986,97 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

MATAGRI S.R.L.

Persoană de contact: Khalil Beydoun

Email: claudiavijiala@yahoo.com