× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Ministrul Transporturilor si directorul CNAIR, în vizită la Turnu Măgurele pentru a marca începerea lucrărilor pe DN 52

Actualitatea de Teleorman • 10-09-2022, 10:01:03 • 306 vizualizari
 

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu și directorul CNAIR, Cristian Pistol au venit la Turnu Măgurele să se asigure că încep lucrările de moderizare a DN 52, Alexandria- Turnu Măgurele, o investiție pentru care procedurile au fost demarate în 2020, iar temenul final de execuție este prevăzut pentru luna martie 2024. Cei doi oficiali au dat asigurări că există bani pentru investiții, mai mulți decat a avut vreodată Ministerul Transporturilor și CNAIR.

Întrebați dacă există posbilitatea ca și drumul național 65A, Roșiori de Vede -Turnu – Măgurele să fie reabilitat, directorul CNAIR afirmă că acest drum este în analiză, dar nu știe să fie probleme atât de grave încât să fie nevoie de o reabilitare totală pentru că pe acest drum s-au efectuat mai multe lucrări de reparați, dar dacă se impune reabilitarea, finanțarea nu va fi o problemă pentru că bani sunt la nivelul companiei.

Potrivit declarațiilor celor doi oficiali, DN 52 va avea, după reabilitare și doua spații de servicii moderne care pe lângă parcări și toalete, vor avea snack bar și stație de carburat, ceea ce lipsește cu desăvârsire pe DE 70, unde spațiile de servicii sunt doar niște refugii mai mari cu câteva mese și bănci.

The post Ministrul Transporturilor si directorul CNAIR, în vizită la Turnu Măgurele pentru a marca începerea lucrărilor pe DN 52 appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Ministrul Transporturilor Directorul Vizită Măgurele Pentru începerea Lucrărilor