× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

1876 de persoane s-au vaccinat cu a doua doză la Maratonul rapelului în Teleorman

Ziarul Contrapunct • 07-06-2021, 22:00:12 • 358 vizualizari
 

Al doilea maraton de vaccinare s-a încheiat  aseară la Alexandria. În cele 3 zile de la debut, s-au prezentat la rapel 1876 de persoane. Au ales, totodată, să se imunizeze în cadrul campaniei de vaccinare organizate în Teleorman, alte 342 de persoane, din care 147 cu prima doză de vaccin BioNTech/Pfizer, iar alte 195 de persoane cu Johnson&Johnson, cu regim de administrare monodoză.
De asemenea, sâmbătă s-a vaccinat în cadrul Maratonului, cu prima doză din serul Pfizer/BioNTech și cea mai tânără persoană, o adolescentă de 12 ani.

Mulțumim tuturor participanților la cel de-al doilea Maraton al Vaccinării în județul Teleorman, organizat la Sala Polivalentă din municipiul Alexandria!
Mulțumim medicilor, asistenților, voluntarilor, tuturor persoanelor și instituțiilor implicate în buna organizare și desfășurare a campaniei de vaccinare și, nu în ultimul rând, presei care ne-a sprijinit timp de trei zile, pe tot parcursul acestei acțiuni de vaccinare anti-Covid!

Alături de președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea și  Raluca Fedeleș, care s-au implicat personal și instituțional, Consiliul Județean Teleorman le mulțumește pentru decizie tuturor persoanelor care s-au imunizat anti-Covid la acest Maraton.
Campania de vaccinare fără programare, prin prezentare directă, a fost organizată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Teleorman, cu sprijinul Consiliului Județean Teleorman.

 
 
Continuare pe Ziarul Contrapunct » Articole Ziarul Contrapunct »
 
Persoane Vaccinat Maratonul Rapelului Teleorman