× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Controale la societățile comerciale în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor

Ziarul Mara • 07-09-2022, 10:00:20 • 176 vizualizari
 

Mai multe societăți comerciale din județul Teleorman au fost verificate de pompierii teleormăneni. Aceștia s-au asigurat că au fost luate toate măsurile pentru prevenirea și stingerea incendiilor. Agenții au descoperit mai multe nereguli și au aplicat 17 sancțiuni contravenționale în cuantum de 1000 de lei.

Inspectorii de prevenire din cadrul ISU Teleorman au efectuat cinci controale în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor la operatorii economici din localitatea Roșiorii de Vede. Pentru neregulile constatate, pompierii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale în cuantum de 1 000 de lei.

Și nu au fost singurele evenimente la care au participat ”oamenii în roșu”. Echipajele de salvatori, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 72 misiuni.

Din numărul total de intervenții, 62 au fost ale paramedicilor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, inclusiv la pacienții suspecți/confirmați cu virusul SARS CoV – 2 și două evenimente rutiere produse în localitatea Nanov și pe DN52 între Alexandria și Furculești.

La accidentele rutiere, pompierii militari teleormăneni au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

De asemenea, pompierii au acționat la o misiune pentru deblocarea unei uși de acces în locuință în vederea facilitării intervenției echipajelor medicale la o persoană cu probleme de sănătate, cinci misiuni de asigurare a măsurilor P.S.I. și două recunoașteri în teren privind monitorizarea râului Neajlov în localitatea Poeni.

Claudiu DUMITRACHE

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Controale Societățile Comerciale Domeniul Prevenirii Stingerii Incendiilor