× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Tren rămas fără locomotivă în halta Măldăieni / Pasagerii au stat o oră și jumătate fără aer condiționat

Ziarul Teleormanul • 25-08-2023, 14:00:11 • 179 vizualizari
 

În cursul dimineții de joi, 24 august, între stațiile Roșiori Nord – Măldăieni,  a avut loc o defecţiune tehnică la locomotiva trenului IR 72 București Nord – Timișoara Nord – Budapesta, a comunicat CFR Călători.

“Trenul și–a reluat circulația în condiții de siguranță, cu un alt mijloc de remorcare, după realizarea tuturor procedurilor aferente unei astfel de situații (acțiuni de manevră, detașare/atașare, proba frânei, etc).

Pasagerii trenului IR 72 vor primi apă şi produse preambalate în staţia Craiova.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și îi asigură că face toate operațiunile necesare pentru asigurarea unui transport în siguranță”, transmitea sursa citată într-un comunicat de presă.

Însă, lucrurile par să nu fi fost chiar simple. Potrivit clubferoviar.ro, peste 350 de călători, dintre care 150 copii care mergeau în tabără, au stat în căldură, așteptând ore bune să se remedieze problema cauzată de defecțiunea la locomotivă. Se pare că “soluția” identificată de oficialii companiei a fost una tipic românească: pentru a rezolva situația trenului a cărui locomotivă se defectase, un alt tren, plin cu călători, a fost lăsat fără locomotivă, care a fost cuplată la tracțiunea trenului IR 72 ce aștepta în halta Măldăieni, l-a dus până la Craiova, s-a întors și, ulterior, a fost recuplată la trenul “inițial”…

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Rămas Fără Locomotivă Măldăieni Pasagerii Jumătate Fără Condiționat