× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(VIDEO) BĂRBAT ARS PE 80% DIN SUPRAFAȚA CORPULUI, ÎN URMA UNUI INCENDIU

Antena 3 Alexandria • 21-09-2022, 10:01:04 • 186 vizualizari
 

Situație dramatică la Alexandria. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a suferit arsuri de gradul trei, pe aproximativ 80% din suprafața corpului. S-a întâmplat în urma unui incendiu izbucnit la o anexă de la o fermă aflată la marginea orașului. În cele din urmă, salvatorii au lichidat focul și au transportat victima, în stare gravă, la spital.

Alarma a fost dată, astăzi, în jurul orei 12, atunci când un alt angajat al fermei a văzut flăcările. Imediat, acesta a sunat la 112. Până la sosirea salvatorilor, persoana care a dat alarma a observat că bărbatul de 41 de ani era căzut, în ușa unei clădiri.

Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că bărbatul avea arsuri destul de mari.

În cele din urmă, pompierii teleormăneni au reușit să stingă flăcările. Aceștia au intervenit la fața locului cu o mașină de stingere și un echipaj SMURD.

Acum, bărbatul rănit în urma incendiului se află la Spitalul Județean din Alexandria, cu arsuri pe 80% din suprafața corpului. Urmează însă, ca acesta să fie transportat la spitalul de arși din București.

Articolul (VIDEO) BĂRBAT ARS PE 80% DIN SUPRAFAȚA CORPULUI, ÎN URMA UNUI INCENDIU apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
BĂRBAT SUPRAFAȚA CORPULUI INCENDIU