× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Marți, 6 februarie: tragerea la sorți a barajelor de promovare în Liga 3

Teleorman Sport • 05-02-2024, 14:00:04 • 59 vizualizari
 

Evenimentul va avea loc marți, 6 februarie, începând cu ora 12:00, la Casa Fotbalului.

Conform Hotărârii Comitetului Executiv din 29 mai 2014, promovează din Liga 4 în Liga 3, campionatul ediţiei 2024/2025, cele 21 de echipe câştigătoare ale jocurilor de baraj dintre cele 42 de campioane judeţene declarate de AJF/AMFB.

Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30.

Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv, AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 9 iunie 2024, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă.

Dreptul de participare la jocul de baraj îl deține structura sportivă clasată la finalul Campionatului Ligii a IV-a pe locul 1 în fiecare județ sau în Municipiul București. În situația în care structura sportivă respectivă nu îndeplinește condițiile de participare la jocurile de baraj (nu deține personalitate juridică și/sau Certificat de Identitate Sportivă), jocurile de baraj nu se vor disputa, urmând ca echipa adversă, dacă îndeplineşte condițiile de participare, să fie declarată câștigătoare.

În situația în care o asociaţie sportivă este desemnată câștigătoare a Ligii a IV-a într-un anumit județ/Municipiul București, AJF/AMFB va putea aproba modificarea formei şi/sau structurii juridice a asociației sportive respective în scopul participării la barajul de promovare în Liga 3, cu îndeplinirea procedurii prevăzute de regulament și care este disponibilă pe site-ul FRF.

În conformitate cu împărţirea pe regiuni administrative a ţării și ţinând cont de necesitatea de a avea şase judeţe în fiecare regiune, cele 42 asociaţii vor fi împărțite în 7 regiuni:

  • Regiunea 1: Bacău, Botoșani, Neamț, Iași, Suceava, Vaslui
  • Regiunea 2: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj
  • Regiunea 3: Alba, Brașov, Mureș, Covasna, Harghita, Sibiu
  • Regiunea 4: Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș, Gorj, Mehedinți
  • Regiunea 5: Dolj, Olt, Vâlcea, Argeș, Teleorman, Dâmbovița
  • Regiunea 6: Călărași, Giurgiu, Ialomița, București, Ilfov, Prahova
  • Regiunea 7: Brăila, Galați, Tulcea, Constanța, Buzău, Vrancea

sursa: frf.ro

 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
Marți Februarie Tragerea Sorți Barajelor Promovare