× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

9 șoferi au rămas pietoni! Doi conducători auto au fost prinși băuți sau fără permis

Ziarul Mara • 29-08-2022, 22:00:16 • 259 vizualizari
 

Pericolul pândește la tot pasul. Zilnic polițiștii depistează șoferi inconștienți la volan. Aceștia se urcă băuți la volan sau fără permis. În ultimele ore, oamenii legii au aplicat 79 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 39.960 lei, au reținut 9 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au cotinuat desfășurarea acțiunilor, în scop preventiv, pe raza județului Teleorman , în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere. Activitățile au avut ca scop depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive, în vederea diminuării numărului de accidente rutiere.

În cadrul acțiunilor au fost legitimate 164 persoane şi 111 autovehicule controlate.

Totodată au fost întocmit 3 dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi “ conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat”.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele au depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 52, în comuna Crângu , având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

Și polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele au depistat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din oraşul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 52, în comuna Crângu, având dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Călineşti, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 506 în localitatea Beiu, judeţul Teleorman, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,53mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

C. DUMITRACHE

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
șoferi Rămas Pietoni Conducători Prinși Băuți Fără Permis