× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Protestul fermierilor și transportatorilor, ziua a 13-a, consecutiv – Guvernanții îi ignoră

Liber in Teleorman • 22-01-2024, 20:00:15 • 49 vizualizari
 

La Afumați, protestele fermierilor și transportatorilor continuă neîntrerupt pentru a 13-a zi. Oamenii din această comunitate nu se lasă înduplecați și stau în stradă cerând soluții clare din partea guvernanților. La lăsarea serii, protestatarii au luat cu asalt străzile din jur cu utilajele lor, claxonând puternic în semn de protest.

Afumați devine punctul zero al acestei mișcări, iar determinarea oamenilor este neclintită în ciuda condițiilor meteo nefavorabile, cu ger și ninsoare. Fermierii și transportatorii rămân hotărâți să continue protestele până când revendicările lor vor primi atenția cuvenită din partea autorităților.

Durerea fermierilor devine tot mai acută, iar aceștia nu înțeleg de ce decidenții îi ignoră complet. Protestatarii au exprimat în repetate rânduri frustrarea față de lipsa de dialog și soluții concrete din partea guvernanților. Ei consideră că este o sfidare totală la adresa românilor disperați, iar lipsa de implicare a parlamentarilor adâncește și mai mult această stare de nemulțumire.

Deși parlamentarii au fost chemați din vacanță pentru a lua măsuri în sprijinul fermierilor, sala de plen a fost goală la dezbaterea problemelor acestora. Mulți dintre reprezentanții aleși ai poporului au lipsit cu desăvârșire, iar dezbaterile pe ordonanțele care vizează revendicările protestatarilor au fost minime.

Protestul de la Afumați a captat atenția întregii țări, iar solidaritatea față de fermieri și transportatori se răspândește în rândul altor comunități. Oamenii cer transparență, dialog deschis și măsuri concrete pentru a rezolva problemele cu care se confruntă agricultorii și transportatorii.

Citiți și: Fermierii și transportatorii din Teleorman, de 11 zile în protest, la Afumați

Citiți și: Fermierii și transportatorii din Teleorman continuă să se alăture valului de proteste – VIDEO

Fermierii din Teleorman, în a patra zi de PROTEST, la București: „Nu putem fi călcați în picioare la nesfârșit”

Alți fermieri din Teleorman, în drum spre protestul din București – Trafic îngreunat

Protest masiv: transportatorii și fermierii din Teleorman și alte județe, la Guvern

 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Protestul Fermierilor Transportatorilor Consecutiv Guvernanții Ignoră