× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Tânăr din Nenciuleşti, prins cu cannabis asupra sa în urma unui control de rutină

Impact News 24 • 22-01-2024, 14:00:47 • 65 vizualizari
 

Un tânăr de 28 de ani, din satul Păru Rotund, comuna Nenciuleşti, a fost prins de poliţişti având asupra sa droguri de mare risc.

Totul s-a întâmplat vinerea trecută, când poliţiştii din Mavrodin, în urma unui control de rutină, au oprit o maşină cu numere de Vâlcea. La verificări, şoferul a devenit agitat, fapt ce i-a determinat pe oameni legii să verifice “ca la carte”, atât autorurismul, cât şi pe conducătorul auto.

Experienţa agenţilor de poliţie şi-a spus cuvântul. Au mirosit că ceva este putred la mijloc. Iar bănuiala s-a confirmat. Au găsit asupra acestuia câteva pliculeţe cu cannabis, ascunse în căptuşeala de la pantaloni. Testat cu aparatul DrugTest, a ieşit pozitiv la cannabis şi amfetamină. A fost dus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice, dar acesta a refuzat, fapt pentru care oamenii legii au întocmit dosar penal.

Conform unor surse din anchetă, drogurile de mare risc ar fi fost cumpărate în aceeaşi zi, din municipiul Alexandria, din zona unui hotel situat pe strada Bucureşti.

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Tânăr Nenciuleşti Cannabis Asupra Control Rutină