× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

RAZIE DE AMPLOARE PE ȘOSELELE DIN TELEORMAN

Antena 3 Alexandria • 24-11-2023, 14:00:56 • 57 vizualizari
 

O razie la care au participat polițiști rutieri din Teleorman, Olt și Giurgiu a scos la iveală zeci de nereguli petrecute pe E70, așa numit și “drumul morții”. În doar patru ore, oamenii legii au controlat peste 400 de autovehicule și au legitimat nu mai puțin de 900 de persoane. Peste 200 de șoferi au fost amendați, în timp ce aproape 30 dintre aceștia și-au pierdut dreptul de a conduce după ce au depășit limita legală de viteză.

Polițiștii din cadrul structurilor de poliție rutieră din Teleorman, Olt și Giurgiu, împreună cu polițiști din cadrul secțiilor de poliție rurală arondate municipiului Alexandria, au organizat și desfășurat o acțiune cu radare în cascadă, pe DE70 și VO6F, în vederea prevenirii și combaterii accidentelor de circulație, precum și a încălcării normelor legale privind viteza de deplasare.

Autoritățile atrag atenția tuturor participanților la trafic despre importanța respectării regulilor de circulație, întrucât cauzele accidentelor rutiere grave produse pe raza județului Teleorman nu vizează doar o categorie, majoritatea accidentelor având la bază neregulile comise de pietoni, urmate de neacordare prioritate auto, alte preocupări în timpul mersului și abateri comise de bicicliști.

Articolul RAZIE DE AMPLOARE PE ȘOSELELE DIN TELEORMAN apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
AMPLOARE ȘOSELELE TELEORMAN