× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(FOTO) Neacordarea de prioritate face din nou victime pe șoselele din Teleorman! Un șofer a rămas blocat între fiarele mașinii

Exploziv News 24 • 11-08-2023, 14:00:49 • 56 vizualizari
 

Evenimentul s-a întâmplat pe raza localității Orbeasca de Jos, în această dimineață, în jurul orei 10.00. Pentru că apelantul la numărul unic de urgență 112 a anunțat că sunt, cel puțin patru victime, dintre care una încarcerată, la fața locului, s-au deplasat trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță, dar și o echipă de pompieri cu autospeciala de descarcerare. 

Din primele informații, se pare că a fost vorba despre un impact între două autoturisme, în urma căruia, unul dintre autovehicule a ajuns într-un cap de pod de pe marginea șoselei. Cele două mașini circulau din direcția Alexandria spre Orbeasca, însă, la un moment dat, șoferul vehiculului care aparținea unei firme de distribuție a virat stânga, fără să se asigure și a fost lovit de Opelul, care se afla în depășirea sa.

”Șoferul autoturismului care a ajuns în capul de pod era încarcerat la sosirea pompierilor, conștient și cooperant, el fiind scos rapid de salvatori cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predat echipajelor medicale. De îngrijiri medicale au mai avut nevoie o femeie și doi copii, ce prezentau traumatisme ușoare și atac de panică. La UPU Alexandria au fost transportate două persoane adulte și doi copii, pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate”, informează biroul de presă al ISU Teleorman.

Cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări.

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Neacordarea Prioritate Victime șoselele Teleorman șofer Rămas Blocat între