× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

Candidatul PNL Teleorman, Marin Țole, propune măsuri inovatoare pentru promovarea culturii și educației în județ

Impact News 24 • 23-05-2024, 10:00:57 • 61 vizualizari
 

Marin Țole, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, propune o serie de inițiative inovatoare pentru a îmbunătăți accesul la cunoaștere în rândul copiilor și tinerilor din județ.

[embedded content]

Principala preocupare a candidatului Marin Țole este creșterea nivelului educațional prin facilitarea accesului la cărți. El propune patru măsuri esențiale pentru a atinge acest obiectiv:

  1. Crearea unei biblioteci virtuale: O platformă online dedicată copiilor, tinerilor și publicului larg, care va oferi acces la o gamă largă de cărți și resurse educaționale.
  2. Organizarea de caravane culturale: Prin intermediul acestor caravane, se va aloca o zi pe săptămână fiecărei localități din Teleorman, permițând cetățenilor să împrumute cărți și să le returneze săptămâna următoare. Această inițiativă încurajează lectura și participarea comunitară.
  3. Crearea unei biblioteci stradale fixe: Prin amplasarea unor rafturi stradale în diferite zone ale județului, cetățenii vor putea împrumuta și returna cărți în același loc, facilitând accesul la lectură în mod convenabil și accesibil.
  4. Evaluarea nevoilor bibliotecilor publice: Prin această evaluare, se va identifica lipsurile cu care se confruntă bibliotecile publice din Teleorman și se va determina nivelul de interes al comunității față de aceste instituții, pentru a asigura că sunt furnizate resurse adecvate în funcție de nevoile locale.

Aceste inițiative reflectă angajamentul candidatului Marin Țole față de educație și cultura în Teleorman și ar putea reprezenta pași importanți în direcția creșterii nivelului de educație și accesului la cunoaștere în județ.

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Candidatul Teleorman Propune Măsuri Inovatoare Pentru Promovarea Culturii Educației Județ