× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

VIDEO Impact devastator pe E70, un AUTOBUZ si un TIR au fost spulberate de un microbuz după o depășire inconștientă

Impact News 24 • 22-09-2023, 14:00:42 • 134 vizualizari
 

Impact devastator pe E70, un AUTOBUZ si un TIR au fost spulberate de un microbuz după o depășire inconștientă, vineri dimineaţă, într-un accident rutier produs pe E 70, în judeţul Teleorman, fiind declanşat Planul Roşu de Intervenţie.

Din informațiile primite, în accidentul rutier au fost implicate 18 persoane, 4 dintre acestea, 2 adulți și 2 minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celelalte 3 persoane au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Alexandria. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme.

În urma impactului, cele trei vehicule au luat foc, iar patru persoane au fost rănite, fiind transportate la unităţi medicale”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman.

Potrivit primelor informaţii, un microbuz, care venea dinspre Bucureşti, a intrat în depăşirea unui autocar, care mergea pe acelaşi sens. TIR-ul nu a mai putut evita la timp impactul şi a spulberat cele două vehicule. 

[embedded content]

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Impact Devastator AUTOBUZ Spulberate Microbuz Depășire Inconștientă