× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Eugen Trica, aproape de CSM Alexandria

Teleorman Sport • 20-12-2023, 20:00:03 • 54 vizualizari
 

CSM Alexandria nu renunță la lupta pentru menținerea în eșalonul secund chiar dacă trupa condusă de Bogdan Ciobanu a avut un parcurs modest în cele 15 etape scurse până acum.

După ce a rulat, până acum, trei antrenori, Ștefan Odoroabă, Alin Pânzaru și Sorin Albeanu, teleormănenii îi pregătesc postul lui Eugen Trică. Ultima oară la o grupare de Liga a III-a, Gloria Băneasa, Trică ar urma să meargă la Alexandria cu multe nume noi, printre care si fiul sau, Atanas, pentru ca formația din Alexandria să lupte, cu șanse, pentru menținerea în eșalonul secund. Eugen Trica a mai antrenat în judetul nostru, pentru i scurtă perioadă pe Turris Turnu Măgurele.

”Dacă este adevărat Trică nu poate pleca așa ușor de la noi. Sunt de reglat niște probleme financiare”, a punctat finanțatorul grupării din Băneasa, Ion Sârbu.

”Căutăm orice variantă pentru a salva echipa, inclusiv la banca tehnică. Vom face anunțul legat de noul antrenor la momentul potrivit”, a punctat, pe această temă, Bogdan Ciobanu, președintele CSM Alexandria.

Teleormănenii se află, după 15 etape, pe penultimul loc din clasamentul eșalonului secund cu doar 8 puncte acumulate.

sursa:ilfovsport.ro

 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
Aproape Alexandria