× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

PNL Videle și-a desemnat reprezentanții pentru localele de anul viitor – Eugen Pîrvulescu: “Să le arătăm oamenilor că și acest oraș se poate dezvolta prin proiecte finalizate”

Impact News 24 • 30-10-2023, 10:00:50 • 71 vizualizari
 

PNL Videle și-a desemnat reprezentanții pentru localele de anul viitor – Eugen Pîrvulescu: “Să le arătăm oamenilor că și acest oraș se poate dezvolta prin proiecte finalizate” Astăzi am fost prezent la Videle, alături de Organizatia locală a PNL, unde familia liberală și-a ales reprezentanții pentru alegerile locale de anul viitor.

Actualul viceprimar al orașului, Valentin Popescu, va fi candidatul nostru pentru funcția de primar al orașului Videle, împreună cu o echipă care nu are cum să piardă.Cei peste 30 de ani de tranziție mincinoasă, care au venit dupa alți 45 de ani de comunism, se vor opri în 2024, când Partidul Național Liberal va câștiga alegerile la Videle.

Să păstrăm această energie pozitivă și să dăm tot ce avem pentru a câștiga sprijinul și votul alegătorilor, după care, să le arătăm oamenilor că și acest oraș se poate dezvolta prin proiecte finalizate, așa cum se întâmplă în localitățile conduse de liberali.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Videle Desemnat Reprezentanții Pentru Localele Viitor Pîrvulescu Arătăm