× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Cei 5 pentru Alexandria

Ziarul Teleormanul • 29-05-2024, 14:00:11 • 45 vizualizari
 

Mai sunt mai puțin de două săptămâni până la deznodământul acestei bătălii electorale. În toate localitățile județului, străzile sunt animate și colorate de tifosii susținători ai partidelor politice angrenate în disputa electorală. Toți vor să câștige, pentru fiecare dintre protagoniști bătălia lor este cea mai importantă. În cele mai multe dintre localități, deznodământul este previzibil. Atât protagoniștii, cât și cei inițiați în ale politicii îl intuiesc. Dar, mai sunt situații la nivelul localităților din județ unde lupta este extrem de strânsă. Aici încadrăm Alexandria, Videle, Orbeasca, Peretu și alte câteva.

La Alexandria, primarul în funcție, reprezentant al PSD, primar de 4 mandate (16 ani!) și alte două mandate (8 ani!) de viceprimar, încearcă cu disperare să-și mai asigure încă patru ani pe confortabilul fotoliu de primar în oraș. Că doar s-a obișnuit, îi place și cam atât mai are până la pensie. Bogrdan Doncea, de la AUR, Cătălin Dumitrașcu, de la partidul lui Orban, Dan Dobre – independentul (la a doua candidatură) și dr. Epure Haralambie, de la PNL, s-au înscris în cursă, fiecare cu obiectivul său. Candidatul AUR, Dan Dobre și dr. Dumitrașcu speră, prin prezența lor, să obțină locuri în Consiliul local.

Dr. Epure Haralambie arată, cu fiecare ieșire publică, dorința de a-l detrona, de a-l bate pe Drăgușin. O face asumat, cu tupeu și tot mai pragmatic. Prgamatic vorbind, este singurul care îl poate învinge pe Drăgușin. Este singurul cu șanse reale. Așa spun și sondajele, așa spun și alexăndrenii. Cu două tururi de scrutin ar fi fost o certitudine. Pentru că toți cei care nu l-ar fi votat pe Drăgușin în turul doi i-ar fi acordat votul contracandidatului său, în speță dr. Epure Haralambie.

Și acum partidele de dreapta ar fi putut merge pe o susținere comună. Dar, este de notorietate faptul că, la Teleorman, niciodată n-au avut capacitatea, sau n-au vrut/n-au avut interesul de a face front comun împotriva PSD. Și, uite-așa se face că, de peste 30 de ani, tot ei ne conduc.

Mai pe scurt spus și mai concret, orice vot împotriva lui Drăgușin, acordat altui candidat decât Epure Harlambie, este, de fapt, un vot pentru Drăgușin!

Dar, alegătorii decid! Noi vă spunem doar atât: Pe 9 iunie, haideți la vot!

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Pentru Alexandria