× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

A fost operaționalizată substația Gratia a Serviciului de Ambulanță

Impact News 24 • 28-05-2024, 10:00:54 • 45 vizualizari
 

O substație în zonă rurală a Serviciului de Ambulanță Teleorman a fost operaționalizată, luni, la Gratia. Odată cu darea în folosință a acesteia, se scurtează timpul de intervenție pentru salvarea de vieți omenești.

Substația inaugurată luni va deservi aproximativ 9.000 de locuitori din zona de nord a județului Teleorman.

La ceremonia de operaționalizare alături de managerul Serviciului Județean de Ambulanță Mirela Ciobanu au fost primarul comunei Gratia Florea Ion, președintele Consiliului Județean Teleorman Adrian Gâdea, dar și prefectul județului Veronica Mitran-Piticu.

De asemenea, au fost prezenți la eveniment și Luca Sorin – Directorul General al Corpului de Control al Ministrului Sănătății, dar și Octavian Melintescu – consilier al Ministrului Sănătății.

”Este o investiție foarte importantă, un punct strategic pentru cetățenii din zona de Nord a Județului, care va deservi aproximativ 9.000 de locuitori. Dată fiind apropierea fața de autostradă, toate urgențele Cod Roșu vor ajunge direct la Spitalul Universitar București, în cel mai scurt timp posibil.

Alături de domnul primar Florea Ion și de doamna Mirela Ciobanu, manager al SAJ Teleorman, am pus acest proiect pe hârtie în ianuarie, iar în numai câteva luni a devenit realitate. Acest lucru se datorează colaborării de succes pe care am avut-o împreună, dar și suportului colegilor din Ministerul Sănătății.

Vreau să le multumesc tuturor celor care au avut o contribuție mai mică sau mai mare la acest proiect salvator de vieți!”, a spus Adrian Gâdea, președintele Consiliului Județean Teleorman.

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Operaționalizată Substația Gratia Serviciului Ambulanță