× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

PNL Teleorman / Nicolae Ciucă: “Echipa liberală din Teleorman trebuie să rămână una puternică” / Comunicat de presă

Ziarul Teleormanul • 14-12-2023, 20:00:09 • 70 vizualizari
 

Astăzi, președintele Partidului Național Liberal, domnul Nicolae Ciucă a avut o primă întâlnire cu membrii PNL Teleorman, organizație a cărei conducere interimară a preluat-o până la organizarea de alegeri interne.

La ședința de lucru au participat liderii județeni ai partidului, parlamentarii de Teleorman, primarii liberali din județ.

Printre temele abordate în cadrul discuțiilor, s-au regăsit atât cele legate de dificultățile cu care se confruntă edilii teleormăneni la nivelul unităților administrativ-teritoriale pe care le conduc, cât și aspecte referitoare la pregătirea pentru alegerile de anul viitor.

În același timp, domnul Nicolae Ciucă le-a dat asigurări tuturor celor prezenți că Organizația județeană PNL Teleorman va avea tot sprijinul din partea domniei sale, iar mesajul de unitate pe care l-au perceput teleormănenii până acum trebuie să fie unul puternic și pe viitor. Totodată, primarilor prezenți la întâlnire li s-a garantat faptul că toate proiectele de dezvoltare și toate obiectivele de investiții aflate în derulare în localitățile județului vor fi duse la bun sfârșit și, de asemenea, vor primi tot suportul necesar pentru inițierea altora noi, având în vedere că, acum, prin prezența sa mai aproape de teleormăneni, aceștia se pot considera reprezentați la cel mai înalt nivel.

De asemenea, președintele PNL a subliniat faptul că își va oferi toată susținerea pentru ca echipa liberală din Teleorman să rămână una puternică, iar concretizarea acestui fapt să fie oglindită de rezultatele alegerilor din următorul an.

În prima parte a săptămânii viitoare, domnul Nicolae Ciucă va reveni în județul Teleorman pentru o nouă întâlnire în cadrul Organizației Județene PNL Teleorman, ocazie cu care va fi constituit și noul Birou Politic Județean.

Biroul de presă al PNL Teleorman

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Teleorman Nicolae Ciucă Echipa Liberală Teleorman Trebuie Rămână Puternică Comunicat