× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Sală de sport ultramodernă, la Dracea. Aceasta da clasă și celor din orașe

Impact News 24 • 01-08-2023, 10:00:52 • 48 vizualizari
 

Sală de Sport Școlară, inaugurată, în comuna Dracea. Investiția a fost de peste 6 milioane de lei.Una dintre cele mai moderne săli de sport din județul Teleorman a fost inaugurată, la mijlocul săptămânii trecute, în localitatea Dracea.

Obiectivul, cu o valoare de aproximativ 6 milioane de lei, a fost realizată de Compania Națională de Investiții, suma provenind de la bugetul statului.

La eveniment au participat primarul Cristi Tismănaru, deputatul Maria Stoian, reprezentanți ai administrației publice școlare, elevii unităților de învățămând dar și cetățeni din comună. Construcția dispune de 102 locuri și poate asigura desfășurarea orelor de educație fizică și sport pe timpul sezonului rece, practicarea unor sporturi în mod organizat, organizarea de competiții sportive, cât și a activităților culturale și artistice din comună, cu diverse ocazii.

“Cu pasi mici, dar siguri, sala de sport a devenit realitate!

Această sală este înca un angajament al nostru față de educația copiilor prin sport, cât și pentru dezvoltarea comunitații nostre. Sportul inseamnă sănătate, iar cetațenii comunei nostre merita din plin să își cultive pasiunea pentru sport în cele mai moderne condiții.

Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi!”,  este mesajul tranmis de către edilul șef.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Ultramodernă Dracea Aceasta Clasă Orașe