× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ!

Antena 3 Alexandria • 30-11-2023, 14:01:03 • 35 vizualizari
 

Weekend-ul acesta vine la pachet și cu foarte multă aglomerație în locurile publice. Peste 200 de polițiști din Teleorman vor acționa zilnic, împreună cu ceilalți parteneri insitituționali, pentru ca minivacanța de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României să fie petrecută în siguranță. Oamenii legii vor acționa, de asemenea, și în zonele în care se organizează evenimente ce angrenează un număr mare de participanți, pentru a preveni eventuale incidente.

Mai mult, de azi, 30 noiembrie și până luni, 4 decembrie, peste 150 de polițiști din structurile de ordine publică vor împânzi județul pentru prevenirea evenimentelor negative, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și pentru asigurarea liniștii și ordinii publice. De asemenea, pentru fluidizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor de circulație, 50 de polițiști rutieri vor fi la datorie zilnic, pe toate categoriile de drumuri, în special pe arterele aglomerate.

IPJ Teleorman recomandă șoferilor să conducă prudent, fără bruscarea comenzilor autoturismului și să se asigure înainte de efectuarea fiecărei manevre. De asemenea, conducătorilii auto trebuie să respecte regimul legal de viteză și indicațiile polițiștilor.

Articolul MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ! apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
MINIVACANȚĂ SIGURANȚĂ