× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

“Să vină pompierii! Arde casa!” – apelul disperat al unui cetățean la 112 / Două butelii de aragaz au explodat înainte de sosirea salvatorilor

Ziarul Teleormanul • 22-03-2024, 14:00:11 • 72 vizualizari
 

Joi, în jurul orei 16.10, un cetățean din localitatea Purani cerea ajutorul pompierilor pentru stingerea incendiului izbucnit la locuința sa. La fața locului s-au deplasat imediat trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Videle, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autocisternă și o ambulanță SMURD, informează ISU Teleorman.

În urma efectuării recunoașterii, s-a constatat că în acea gospodărie se aflau două construcții, o casă mai veche, la care se manifesta incendiul și o altă locuință, aflată în imediata apropiere, de aici rezultând și riscul extinderii flăcărilor. Incendiul, care era generalizat la nivelul acoperișului, pe o suprafață de circa 70 mp, a fost localizat și lichidat în limitele găsite, în aproximativ două ore. Sursa citată menționează că intervenția a fost dificilă din cauza cantităților mari de materiale combustibile și a faptului că în interior au fost depozitate patru butelii de aragaz, două dintre ele explodând înainte de sosirea pompierilor.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime care să necesite acordarea de îngrijiri din partea paramedicilor SMURD. Din primele cercetări efectuate, a reieșit că  evenimentul s-a produs de la un aparat de gătit lăsat în funcțiune nesupravegheat.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Pompierii Apelul Disperat Cetățean Butelii Aragaz Exploda