× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

Nicolae Bădănoiu: Candidatul PSD pentru un nou mandat la Primăria Videle

Impact News 24 • 24-05-2024, 20:00:58 • 88 vizualizari
 

Nicolae Bădănoiu, actualul primar al orașului Videle, își propune să continue proiectele începute, candidând din nou din partea Partidului Social Democrat (PSD). În cadrul unei campanii electorale axate pe dialogul deschis și respectuos cu cetățenii, Bădănoiu se angajează să abordeze provocările locale și să finalizeze proiectele importante pentru comunitate.

[embedded content]

„Această campanie electorală o abordăm împreună cu echipa locală și județeană, discutând cu fiecare cetățean din orașul Videle. Ne dorim să fim transparenți și să prezentăm atât realizările, cât și provocările din mandatul anterior,” a declarat Bădănoi.

Educația și sănătatea sunt prioritare

Nicolae Bădănoiu subliniază investițiile majore realizate în domeniul educației. Un proiect esențial, în valoare de aproximativ un milion de euro, vizează dotarea instituțiilor de învățământ cu mobilier și aparatură IT. „Am început implementarea acestui proiect de trei săptămâni. Fiecare clasă va avea table interactive, laptopuri pentru profesori și mobilier nou. Este un proiect derulat prin Programul Național de Redresare și Reziliență,” a explicat primarul.

În plus, dotarea spitalului cu echipamente medicale a fost o prioritate pentru administrația sa. „Am investit un milion de euro în echipamente medicale necesare, în urma consultărilor cu cadrele medicale. Acest proiect este acum finalizat și funcțional,” a adăugat Bădănoiu.

Casa de Cultură a fost reabilitată

Primarul a menționat și realizările în domeniul cultural și sportiv. Casa de Cultură, reabilitată printr-un proiect de aproape un milion de euro, găzduiește acum diverse activități pentru copii și tineri din Videle. „Am încheiat parteneriate cu școlile și alte instituții pentru a desfășura activități culturale în acest spațiu modernizat,” a spus Bădănoi.

În ceea ce privește sportul, o nouă bază sportivă este în curs de finalizare. „Ne dorim ca tinerii să aibă acces la facilități sportive de calitate. În ciuda unor întârzieri cauzate de pandemie, lucrările sunt aproape de finalizare, iar în câteva luni, baza sportivă va fi complet funcțională,” a afirmat primarul.

Mai aproape de cetățeni

Un alt proiect important este digitalizarea administrației locale și a spitalului, în valoare de 17 miliarde de lei vechi. „Acest proiect va simplifica interacțiunea dintre cetățeni și administrație, reducând timpii de așteptare și îmbunătățind eficiența serviciilor publice,” a subliniat Bădănoiu.

De asemenea, primarul a vorbit despre finalizarea unui proiect de protecție civilă legat de barajul local, realizat cu fonduri europene.

Modernizarea drumurilor

În ceea ce privește infrastructura, Bădănoiu a menționat proiectele de modernizare și reabilitare a străzilor din Videle, derulate prin Programul Național Anghel Saligni. „Suntem în faza de execuție și sperăm ca până la sfârșitul lunii august să finalizăm lucrările,” a declarat primarul.

El a adus în discuție și un proiect ambițios de reabilitare a ambulatoriului spitalului, în valoare de aproape 3.8 milioane de euro. „Sperăm să primim finanțare și pentru acest proiect esențial pentru sănătatea locuitorilor din Videle,” a afirmat Bădănoiu.

Fapte nu vorbe

În încheiere, Nicolae Bădănoiu a făcut un apel la locuitorii din Videle să îi acorde votul de încredere pe 9 iunie.

„Am demonstrat prin fapte că putem realiza ceea ce ne propunem. Împreună cu echipa PSD, am investit în sănătate, educație și infrastructură. Vă rog să ne susțineți pentru a continua proiectele începute și a asigura stabilitatea și dezvoltarea orașului nostru,” a concluzionat el.

Nicolae Bădănoiu și echipa sa speră să obțină nu doar funcția de primar, ci și majoritatea în consiliul local și județean, pentru a putea implementa toate proiectele planificate și a îmbunătăți calitatea vieții în Videle.

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Nicolae Bădănoiu Candidatul Pentru Mandat Primăria Videle