× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Haralambie Epure are “alergie” la liberali. Acuzații grave din partea unuia dintre cei mai vechi membri

Impact News 24 • 07-06-2024, 14:00:48 • 77 vizualizari
 

Toată campania electorală Haralambie Epure s-a plimbat prin cartierele din Alexandria cu angajații de la clinica veterinară, soția și câțiva oameni aterizați peste noapte în PNL. De liberali vechi nici vorba, s-au evaporat toți pe rând. Pe unii i-a eliminat el, de frică să nu-i pună în pericol funcția, alții au luat distanță jenați de faptul că un pesedist parașutat peste noapte în PNL Alexandria a ajuns să-i conducă.

Ultima pe lista celor care au luat distanță de Haralambie Epure este Iuliana Stancu, consilier local PNL în Consiliul Local Alexandria și unul dintre cei mai vechi liberali din organizație. Aceasta l-a atacat dur pe președintele PNL Alexandria și candidatul PNL la Primărie Haralambie Epure.

Într-o postare pe Facebook, Iuliana Stancu mărturisește că s-a trezit scoasă din grupul de WhatsApp al PNL Alexandria, după ce ar fi decis să voteze 4 proiecte de hotărâre în ședința Consililui Local Alexandria, vot cu care Haralambie Epure nu ar fi fost de acord. Proiectele vizau vânzarea prin licitație publică a unor terenuri, pe care oameni de afaceri din Alexandria voiau să-și extindă afacerile.

Pe înțelesul tuturor, Haralambie Epure a făcut fix pe dos față de ce se laudă ca va face dacă va ajunge primar: dezvoltarea economică a orașului. În plus, Iuliana Stancu îl acuză și că își schimbă poziția în funcție de interese.

Păi dacă am votat alte proiecte pentru diverși prieteni ai colegilor noștri, prieteni de-ai dumneavoastră, acum de ce nu am fi votat? Oameni de afaceri importanți din orașul nostru, 2 foști membri PNL, au solicitat teren pentru a-și dezvolta afacerile! Am votat de-a lungul timpului cum ne-a transmis fostul președinte, cel care v-a pus pe dumneavostră prefect, abia venit din PSD! Fost președinte de care acum, așa am înteles, va deziceți! Oare niciunul din vechii liberali nu meritau să fie prefecți?

Mă excludeți din grup … mă mir că nu ne excludeți din partid! Sau …”, a scris Iuluana Stancu pe Facebook.
Iar asta nu e tot, Iuliana Stancu continua acuzațiile și susține că Haralambie Epure are apucături dictatoriale și tratează partidul ca pe un bun personal, că absența lui Gabriel Bulumac de pe lista de consilieri la Consiliul Local Alexandria i se datorează lui Haralambie Epure, la fel și cea a lui Eugen Pîrvulescu.
”Eu știu că avem un lider de grup (s-a tot încercat schimbarea lui …), de ce nu ne-a transmis nimic Gabi Bulumac (pe care nu l-ați vrut pe lista de consilieri…), cum nu l-ați vrut, pe bună dreptate, pe fostul președinte! Dar fostul președinte v-a pus prefect!”, continua consiliera PNL.

Și ca să fie meniul complet, în finalul postării Iuliana Stancu îi face pe scurt caracterizarea lui Haralambie Epure: ”Domnule președinte, tocmai a venit la mine o bună prietenă căreia i-am spus, scurt, ce fac … și m-a intrebat: ”păi nu ziceai că este băiat bun? Așa o fi gândit și dl Drăgușin, și fostul președinte, actualul președinte care nu a avut timp să cunoască bine oamenii din organizație. În fine, gestul dumneavoastră nu este cel al unui lider, nici măcar al unui candidat aflat la numai o săptămână de alegeri!”

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Haralambie Alergie Liberali Acuzații Partea Dintre Membri