× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Pentru a nu mai strica drumurile din municipiu, tirurile nu au voie prin Alexandria

Ziarul Mara • 14-07-2023, 10:00:22 • 41 vizualizari
 

Pentru a nu mai strica drumurile din municipiu, Poliția Alexandria intensifică acțiunile de verificare a conducătorilor auto care încalcă prevederile legale privind masa maximă totală autorizată.

Poliția Locală din Alexandria a declanșat o serie de acțiuni de verificare și depistare a șoferilor care nu respectă prevederile legale privind masa maximă totală autorizată mai mare de 3,5 tone pe teritoriul municipiului. Această acțiune vine în contextul eforturilor constante ale autorităților locale de a asigura siguranța rutieră și de a menține infrastructura într-o stare optimă de funcționare.

Conducerea vehiculelor cu o masă totală autorizată mai mare de 3,5 tone pe drumurile publice necesită respectarea unor reguli specifice și a unor măsuri de precauție suplimentare. Aceste restricții au fost impuse pentru a proteja siguranța participanților la trafic și pentru a preveni deteriorarea infrastructurii rutiere, în special a podurilor și a altor construcții de pe rutele desemnate.

Echipajele Poliției Locale Alexandria au fost instruite să efectueze controale regulate și să identifice vehiculele care încalcă aceste reguli. În timpul acțiunilor de verificare, conducătorii auto sunt supuși unui proces de control amănunțit, în care se verifică documentele vehiculului, precum și respectarea limitelor de masă totală autorizată.

În cazul în care se constată încălcări ale legislației rutiere, polițiștii locali pot aplica amenzi în conformitate cu prevederile legale și pot dispune măsuri suplimentare, cum ar fi reținerea certificatului de înmatriculare sau rechizitarea vehiculului în cauză. Astfel de măsuri sunt luate pentru a asigura respectarea legii și pentru a descuraja conducătorii auto să încalce regulile de circulație.

“Acțiunile noastre sunt orientate către menținerea unui mediu rutier sigur și respectarea regulilor de circulație. Conducătorii auto trebuie să conștientizeze importanța respectării limitelor de masă totală autorizată și să înțeleagă că astfel de măsuri sunt luate în interesul lor și al celorlalți participanți la trafic”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției Locale Alexandria.

Autoritățile locale încurajează conducătorii auto să respecte prevederile legale și să adopte un comportament responsabil în trafic, pentru a contribui la crearea unui mediu rutier sigur și eficient. Respectarea limitelor de masă totală autorizată și a celorlalte reguli de circulație este esențială pentru evitarea accidentelor și a deteriorării infrastructurii rutiere.

Poliția Locală Alexandria va continua aceste acțiuni de verificare și depistare în lunile următoare, în scopul menținerii unui mediu rutier sigur și pentru a asigura respectarea legii. Conducătorii auto sunt îndemnați să fie conștienți de responsabilitățile lor și să respecte regulile de circulație pentru bunăstarea lor și a celorlalți participanți la trafic.

Claudiu DUMITRACHE

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Pentru Strica Drumurile Municipiu Tirurile Alexandria