× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(VIDEO) BILANȚUL INCENDIILOR DE VEGETAȚIE, SUBIECT ABORDAT ÎN COLEGIU PREFECTURAL

Antena 3 Alexandria • 11-10-2023, 14:00:58 • 121 vizualizari
 

Aproape 400 de incendii de vegetație uscată s-au produs de la începutul anului și până la începutul lunii trecute în Teleorman, arată cel mai nou raport dat publicității. Cifrele au fost furnizate de inspectorul șef al ISU Teleorman, Marius Stancu, la ultima ședință a Colegiului Prefectural.

În perioada 1 ianurie-1 septembrie 2023, autoritățile au efectuat zeci de controale de specialitate pentru prevenirea acestor arderi necontrolate. Neregulile nu au întârziat să apară.

Reamintim cetățenilor că arderea miriștilor, a turbăriilor, a litierei pădurii, a stufului, a tufărișurilor sau a vegetației ierboase este interzisă prin lege. De asemenea, folosirea focului deschis pentru igienizarea terenurilor, arderea gunoaielor și a deșeurilor pot avea consecințe grave, atât asupra mediului înconjurător și a solului, cât și asupra proprietății sau chiar vieții oamenilor.

Articolul (VIDEO) BILANȚUL INCENDIILOR DE VEGETAȚIE, SUBIECT ABORDAT ÎN COLEGIU PREFECTURAL apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
BILANȚUL INCENDIILOR VEGETAȚIE SUBIECT ABORDAT COLEGIU PREFECTURAL