× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Amplasamentul noului corp de clădire al Spitalului Județean a fost predat către CNI

Ziarul Teleormanul • 13-11-2023, 20:00:09 • 97 vizualizari
 

Astăzi, a fost predat către Compania Națională de Investiții – CNI, amplasamentul noului corp de clădire care va fi construit la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, a transmis președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Ionuț Gâdea, pe pagina unei rețele de socializare.

Cu acest prilej, directorul general al Companiei Naționale de Investiții – C.N.I. S.A., Manuela Pătrășcoiu, reprezentantul titularului investiției, s-a întâlnit cu autoritățile județene și locale.

“Astfel, putem spune că, de astăzi, s-a dat Startul și va începe execuția noului obiectiv. Clădirea va fi practic un nou spital care va avea heliport, subsol, parter și 5 etaje, unde vor fi relocate secțiile care funcționează în acest moment în Corpul C al spitalului județean de urgență, corp care nu mai corespunde standardelor și normelor actuale de derulare a actului medical.

Consiliul județean Teleorman, în subordinea căruia se află spitalul este beneficiarul final al investiției, pe care o consideră o prioritate pentru teleormăneni”, a mai spus Adrian Gâdea.

Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 99.068.882, 00 lei cu TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de 26,5 luni.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Amplasamentul Noului Clădire Spitalului Județean Predat Către