× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(VIDEO) VALENTINA ROBU, INTERVIU EMOȚIONANT DESPRE PRIMA ZI DE ȘCOALĂ

Antena 3 Alexandria • 05-09-2022, 14:00:59 • 32 vizualizari
 

Valentina Robu, singurul neurolog pediatru din Teleorman și totodată, managerul Spitalului „Caritas”, ne-a povestit cu drag și mari emoții despre momentele din prima zi de școală. Valentina și-a amintit și care a fost cea mai frumoasă amintire după ce a pășit pentru prima dată pe porțile școlii. La capitolul trăznăi, a fost ca oricare alt copil. Obișnuia să mai facă și câte o boacănă. Însă niciodată nu a întrecut măsura, spune Valentina.

Valentina Robu ne-a mărturisit și care a fost cea mai frumoasă amintire în momentul în care a pășit pentru prima dată pe porțile școlii.

Ca oricare alt copil, Valentina a mai făcut și trăznăi în clasele primare. Ne-a mărturisit și care a fost cea mai mare boacănă în urma căreia s-a ales cu o ceartă din partea învățătorilor.

Valentina Robu spune că fără sprijinul profesorilor nu ar fi ajuns un bun conducător al spitalului Caritas și totodată, singurul medic neurolog din județ.

Articolul (VIDEO) VALENTINA ROBU, INTERVIU EMOȚIONANT DESPRE PRIMA ZI DE ȘCOALĂ apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
VALENTINA INTERVIU EMOȚIONANT DESPRE ȘCOALĂ