× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Alexi Maria Brabete, medaliată cu aur și bronz

Ziarul Mara • 12-01-2024, 10:00:20 • 41 vizualizari
 

Alexi Maria Brabete a obținut medalia de bronz la Campionatul Național Individual de Tenis U14- simplu și medalia de aur, la dublu.

Centrul Național de Tenis din cadrul FRT a găzduit, în perioada 2-8 ianuarie 2024, Campionatele Naționale Individuale de Iarnă U14.

La simplu băieți, campion a devenit Dorin Darius, care l-a învins în finală pe Albert Pipie, cu scorul de 6-1, 6-4. Locul 3 i-a revenit lui Lucas Alexandru Miloș, care a dispus în finala mică de David Ioan Arcip, cu un dublu 6-2.

La simplu fete, s-a impus Andreea Olariu, care a dispus în finală de Maria Valentina Pop, cu scorul de 7-5, 6-1, locul 3 fiind adjudecat de Alexia Maria Brabete, care a învins-o pe Veronica Cervac, în 3 seturi, 6-3, 2-6, 6-3.

La dublu băieți, titlul de campion a revenit cuplului Albert Pipie/Andrei Radu, cei doi trecând în finală de Patrick Bolduț/ David Cercel, cu scorul de 6-3, 6-2. Pe cea de-a treia treaptă a podiumului s-a clasat cuplul David Arcip/Tudor Preda, care a câștigat cu 6-1, 6-3 în fața perechii Codrin Constantin Șerbănoiu/Mihnea Ștefan Tamași.

La dublu fete s-au impus Alexia Brabete/Maria Valentina Pop, care le-au învins în ultimul act al competiției pe Veronica Cervac/Andreea Olariu, cu 7-6 (5), 5-4. În finala mică, Andra Livia Marcu și Teodora Petre au trecut de Andreea Kurta/ Miruna Rita Niculaes.

Cornelia RĂDULESCU

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Brabete Medaliată