× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

INTERVIU: Nicușor Mihăiță Căiță, candidatul PNL Teleorman pentru Primăria Siliștea

Exploziv News 24 • 27-05-2024, 20:00:50 • 97 vizualizari
 

Căiță Mihăiță Nicușor este un tânăr care a ales să se înscrie în cursa electorală pentru funcția de primar al comunei Siliștea.

La Siliștea, Partidul Național Liberal a ales să vină în fața alegătorilor cu un tânăr care nu a mai făcut până acum politică, însă este cunoscut oamenilor prin acțiunile umanitare pe care le organizează. Este membru în Asociația Dăruiește Fapte Bune, dar pentru a-l cunoaște mai bine vă propunem în rândurile de mai jos un interviu cu Mihăiță Nicușor Căiță, candidatul PNL pentru funcția de primar al localității Siliștea.

În primul rând, spuneți-ne câteva cuvinte despre dumneavoastră, cine sunteți și cu ce vă ocupați? 

Sunt Caiță Mihăiță Nicușor, am 34 de ani, sunt născut și crescut în comuna Siliștea, fost militar de profesie și membru în cadrul Asociației Dăruiște Fapte Bune, asociație care de câțiva ani de zile ajută atât cetățenii comunei Siliștea, cât și cetățenii celorlalte comune învecinate. Am urmat cursurile teologice. Datorită contactului meu permanent cu cetățenii comunei, și ascultându-le nevoile acestora, am decis sa ma implic în viața publică a localității din dorința de a schimba lucrurile în bine.

Care sunt lucrurile care lipsesc din localitatea Siliștea, și mă refer aici la utilități, spații de recreere, școli reabilitate, moderne, locuri de joacă?

Comuna Siliștea duce lipsă de canalizare, rețea de gaze, are nevoie de reproiectarea stației de apă. Totodată are nevoie de asfaltarea tuturor străzilor, fiind asfaltate doar câteva străzi în această campanie electorală. La capitolul învățământ situația nu este prea bună, școlile având nevoie urgentă de modernizare. Totodată, trebuie realizate locuri de joacă pentru copii, precum și o curățenie generală în comună, acum este plină de deșeuri și sunt multe locuri care au devenit focare de infecție. 

Campanie electorala

Ce și-ar dori oamenii din localitatea dumneavoastră?

În primul rând utilități, canalizare și gaze. La acestea se adaugă curățenia în comună. Este normal să trăim întru mediu curat. Și lista poate continua, orice oportunitate de dezvoltare și de creștere a nivelului de trai ar trebui fructificată la maxim de orice administrație locală, cu atât mai mult la noi în localitate, pentru că sunt multe lipsuri. 

Care ar fi primul lucru pe care îl veți face dacă mâine ați fi primar?

Primul lucru pe care îl voi face când voi ieși primar este igienizarea comunei și dezafectarea tuturor locurilor unde sunt depozitate deșeurile.

Acum, în finalul interviului, vreau să le transmiteți un scurt mesaj alegătorilor.

Îi rog pe toți cetățenii comunei Siliștea să aibă încredere în mine și în data de 9 iunie să ieșim cu toții la vot pentru a aduce schimbarea pe care o așteptăm de mult timp.

Doar împreună putem reuși!

Comandat de Partidul Național Liberal Teleorman
Executat de SC EXPLOZIVNEWS24 SRL
Cod unic de identificare AEP 21240015

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
INTERVIU Nicușor Mihăiță Căiță Candidatul Teleorman Pentru Primăria Siliștea