× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

GATA, ȘEFU`! Am rezolvat!

Ziarul Teleormanul • 18-05-2024, 10:00:13 • 42 vizualizari
 

Ce noroc pe noi că suntem în plină campanie electorală! Deși nu mai avem parte de găleți, pelerine de ploaie, umbrele (acum sunt în pădure, în locurile instagramabile), cizme și multe altele, acum, că legea e mai restrictivă, ne alegem cu ceva ordine și curățenie prin cartiere. Dar, nu la întâmplare, ci în funcție de agenda electorală a primarului Victor Drăgușin și a staff-ului său.

Mai concret, dimineața se face agenda cu zonele ce vor fi vizitate de ȘEFU`.

ADP-ul își trimite deîndată cohortele de lucrători pentru a face curat și, eventual, să trâmbițeze venirea șefului în zonă. Strâng mizeria, tund iarba, duc ceva răsaduri de flori pentru ronduri și… gata. Pantofii rămân curați.

În urma semnalului “GATA, ȘEFU`!”, trupele PSD se pun în mișcare. Ajunși aproape de locul cu pricina, urmează un nou “GATA, ȘEFU`!. Și apare și primarul Drăgușin.

Ghinionul nostru este că aceste “vizite” surpriză sunt doar o dată la patru ani sau, poate, e noroc, pentru că, sigur, o bună bucată de vreme nu ne va fi dor de ele, având în vedere sutele de afișe cu poza sa, puse în geamurile magazinelor, pe vitrinele de suc și bere și pe te miri unde. Dar, deh! Este crescut, școlit de “chef” Dragnea!

Dacă v-ați convins de acești oameni și practicile lor, luați atitudine!

Pe 9 iunie, haideți la vot!

Ștampila de vot este cea mai puternic armă a dumneavoastră!

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
ȘEFU` Rezolvat