× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

VIDEO Candidatul AUR, Gabriel Florea face o campanie electorală atipică

Impact News 24 • 27-05-2024, 20:00:46 • 70 vizualizari
 

Gabriel Florea, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, desfășoară o campanie electorală neobișnuită, axată mai mult pe acțiuni concrete decât pe promisiuni populiste.

[embedded content]


În loc să străbată județul pentru a promite alegătorilor reforme ambițioase,Gabriel Florea și-a concentrat eforturile pe colaborarea cu vecinii bulgari, în scopul dezvoltării inter-comunitare.

Gabriel Florea a demonstrat o abordare inovatoare, orientată spre obținerea de rezultate rapide prin parteneriate transfrontaliere. El susține că fondurile europene pot fi accesate mai eficient și mai rapid prin aceste parteneriate, fapt ce ar aduce beneficii semnificative ambelor regiuni. În acest sens, conducerea AUR Teleorman a identificat zonele din Bulgaria cu care s-ar putea crea relații bilaterale fructuoase.

Într-o mișcare strategică bine planificată, Florea a condus o delegație română pentru a discuta cu oficialii bulgari despre posibilitățile de colaborare.

Sprijinirea producătorilor locali

În timpul unei vizite de două zile, Gabriel Florea a participat la întâlniri cu Ivan Malkodanski, președintele regiunii Plevna, și vicepreședinții consiliului regiunii Plevna, Boyko Todorov și Damian Radentxov.
Pe parcursul discuțiilor, Gabriel Florea a subliniat importanța unui parteneriat pentru dezvoltarea ambelor regiuni.
Temele principale abordate au inclus sprijinirea producătorilor locali și îmbunătățirea infrastructurii rutiere, aspecte esențiale având în vedere ieșirile județului Teleorman la Dunăre, în zonele Turnu Măgurele și Zimnicea.

Cadou pentru vecinii bulgari

În cadrul vizitei sale în Bulgaria, Gabriel Florea a avut ocazia să se întâlnească și cu Detelin Vasilev, primarul localității Pordim, unde se află un muzeu dedicat regelui Carol I al României. Acest muzeu, situat la aproximativ 70 de kilometri de Turnu Măgurele, are o importanță istorică deosebită, fiind locul unde regele Carol I și-a stabilit reședința în timpul războiului de independență.

Gabriel Florea a promis că va dona bustul lui Carol I acestui muzeu, gest simbolic care subliniază legăturile istorice dintre cele două state și dorința sa de a promova cooperarea și prietenia între România și Bulgaria.

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Candidatul Gabriel Florea Campanie Electorală Atipică