× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor privind securitatea și sănătatea în muncă, infracțiunile pentru care a fost întocmit dosar penal în cazul incidentului feroviar de la Roșiori de Vede

Ziarul Teleormanul • 01-08-2023, 14:00:09 • 50 vizualizari
 

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman anunță că a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor cu privire la securitate și sănătate în muncă în cazul evenimentului feroviar produs în această dimineață, între stațiile Roșiori de Vede și Atârnați.

Din primele verificări efectuate de echipa operativă din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Roșiori Nord, s-a constatat faptul că, în timp ce un utilaj feroviar, condus de un bărbat din municipiul Craiova, se deplasa din direcția Roșiori de Vede către stația Atârnați, în urma efecturării de lucrări pe calea ferată, ar fi deraiat, iar la efectuarea manevrelor de repunere pe calea de rulare, s-a răsturnat.

Reamintim că bărbatul a fost găsit de echipele de salvatori în stare de inconștiență, în stop cardiorespirator. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Ucidere Culpă Nerespectarea Măsurilor Privind Securitatea Sănătatea Muncă Infracțiunile Pentru