× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Străzile din Plopii Slăvitești, modernizate prin programul ”Anghel Saligny”

Ziarul Mara • 01-09-2023, 10:00:21 • 201 vizualizari
 

Ministrul Adrian Veștea a semnat, miercuri, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, 30 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 312.971.412,51 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea străzilor și a drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și a rețelelor de canalizare menajeră, construirea unor poduri, precum și refacerea trotuarelor, a parcărilor și a spațiilor verzi.

Printre cele 30 de contracte semnate se numără și modernizarea străzilor din comuna Plopii Slăvitești, județul Teleorman, contract ce va primi suma de 12.000.000 lei.

”Prin astfel de proiecte, ne implicăm în modernizarea și dezvoltarea comunităților din întreaga țară și mă angajez să colaborez în continuare cu toate autoritățile locale, atât pentru proiectele aflate în desfășurare, cât și pentru noi inițiative care să vină în sprijinul oamenilor”, a precizat, în cadrul evenimentului, ministrul dezvoltării.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 1.984, în valoare totală de 22.112.971.412,51 de lei.

D.P.

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Străzile Plopii Slăvitești Modernizate Programul Anghel Saligny