× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Ateliere de olărit ținute de meșterul olar Mihai Bîscu, de Zilele Alexandriei

Internet • 18-08-2022, 20:40:13 • 223 vizualizari
 
Evenimentele dedicate sărbătoririi municipiului Alexandria se derulează, anul acesta, în perioada 22-30 august, interval pentru care Primăria a pregătit numeroase concursuri pentru toate categoriile de vârstă, dar și concerte de muzică populară și ușoară. De asemenea, nu lipsesc din program nici expoziția mașinilor de epocă, parade și expoziția de motociclete și lansările de carte/

Pentru perioada 26-28 august, sunt pregătite ateliere de olărit, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, ținute de celebrul meșter olar Mihai Bîscu.

„La atelierele de olărit pe care le organizăm cu ocazia Zilelor Municipiului Alexandria în perioada 26 – 28 august s-au înscris deja 80 de copii. Mai avem disponibile doar 20 de locuri”, a anunțat, miercuri, Victor Drăgușin.

Atelierele de olărit vor fi ținute în Parc Pădurea Vedea, iar participarea se va face pe bază de înscriere prealabilă, pe 25 august, pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 – 14 ani. Fiecare copil poate participa la un singur atelier.

România este prezentă pe lista Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanității UNESCO cu Ceramica de Horezu, iar Mihai Bîscu, ceramist cu peste 20 de ani de experiență, este unul dintre reprezentanții de seamă ai olăritului.

https://fb.watch/e_8LsEruy0/

 
 
Continuare pe Internet » Articole Internet »
 
Ateliere Olărit ținute Meșterul Bîscu Zilele Alexandriei