× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

(VIDEO) SOCIAL-DEMOCRAȚII ȘI-AU DEPUS CANDIDATURILE PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN

Antena 3 Alexandria • 26-04-2024, 14:01:00 • 98 vizualizari
 

Adrian Gâdea, președintele Consiliului judetean Teleorman și-a despus, astăzi, candidatura pentru un nou mandat. Liderul social democraților teleormăneni a venit la Biroul Electoral Județean însoțit de Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria și candidații sustinuți de PSD  în Consiliul județean.

Candidatii Partidului Social Democrat au intrat oficial în cursa electorala pentru alegerea presedintelui și consilierilor judeteni într-un nou mandat. Adrian Gadea intra în cursa electorala din poziția de presedinte pe care intenționează sa o pastreze și după scrutinul din 9 iunie pentru următorii patru ani. Însoțit de o parte dintre candidatii la functia de consilier judetean afati pe lista PSD , Adrian Gâdea l-a avut alături, la depunerea candidaturii și pe edilul municipiului Alexandria, Victor Dragușin.

Pe lista de candidați a Partidului Social Democrat Teleorman se afla câțiva dintre consilierii judeteni în funcție, dar și nume noi care se vor regăsi în noua configuratie a Consiliului judetean pentru următorul mandat.

 

 

Articolul (VIDEO) SOCIAL-DEMOCRAȚII ȘI-AU DEPUS CANDIDATURILE PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
SOCIAL-DEMOCRAȚII ȘI-AU CANDIDATURILE PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN