× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Greva continuă la DSP Teleorman, până când doleanțele lor vor fi ascultate

Exploziv News 24 • 15-12-2023, 14:00:51 • 51 vizualizari
 
Salariații din instituțiile publice anunță că nu vor renunța la proteste. Solicitarea acestora este de asimilare la nivelul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, așa cum a decis Parlamentul.

Sunt 25 de județe în care activitatea din DSP-uri este deja blocată. Printre care se numără și Teleormanul. Angajații  amenință cu greva generală dacă nu li se vor lua în seamă revendicările.

„Momentan, promisiunea făcută de prim-ministrul și ministrul muncii, pentru OUG prin care să fie ajustate salariile salariaților din instituțiile din subordinea MM (Itm, Ajpis, Cjp, Ajofm) la nivelul ministerului muncii, nu a fost respectată în ședința de guvern de ieri. Există o nemulțumire majoră în cadrul salariațiilor din prefecturi și Cnsas (Consiliul national pentru studierea arhivelor statului). Salariații din sănătate, asistență socială și administrație publică locală, sunt pregătiți de proteste”, este comunicatul de presă emis de Sindicatul Național ”Forța Legii”. 
Reprezentanții DSP Teleorman cer o nouă Ordonanță de Urgență până în data de 15 decembrie, în care să fie cuprinși și ei.
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Continuă Teleorman Până Doleanțele Ascultate