× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

„Consumă românește, dăruiește românește”

Ziarul Mara • 02-08-2023, 10:00:19 • 30 vizualizari
 

Marți, 1 august 2023, începând cu ora 11.00, în sala de întruniri publice a Consiliului Județean Teleorman, din cadrul palatului administrativ al județului, a avut loc evenimentul „Consumă românește, dăruiește românește”.

La eveniment au participat consilierul de stat Dumitru-Daniel Botănoiu, de la Cancelaria prim-ministrului Marcel Ciolacu, reprezentanți ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și ai Consiliului Județean Teleorman.

„Consumă românește, dăruiește românește” este un concept care va demara o campanie pentru conștientizarea și promovarea reîntoarcerii la consumul de produse românești sănătoase și de bună calitate, cu acțiuni de susținere și de sprijin atât pentru consumatori, cât și pentru fermierii și procesatorii români.

Cu acest prilej, 11.550 de ouă au fost donate la 6 spitale din județul Teleorman (Spitalul de Pneumoftiziologie Roșiorii de Vede, Spitalul de Psihiatrie Poroschia, Spitalul Caritas Roșiorii de Vede, Spitalul Municipal Turnu Măgurele, Spitalul Orășenesc Zimnicea, Spitalul Orășenesc Videle), la DGASPC Teleorman și centrelor pentru persoane vârstnice din localitățile Talpa și Saelele.

Cornelia RĂDULESCU

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Consumă Românește Dăruiește Românește