× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Copiii lui Adrian Păunescu, prezenți la Zilele Municipiului Alexandria

Ziarul Mara • 17-08-2023, 14:00:19 • 36 vizualizari
 

Aniversarea orașului aduce împreună creativitatea și emoția într-un trio de evenimente remarcabile.

Orașul Alexandria se pregătește să-și celebreze cu mândrie ziua de naștere, iar evenimentele dedicate Zilelor Municipiului Alexandria 2023 aduc trei momente de suflet și artă, ce vor reprezenta o adevărată bucurie pentru locuitorii acestui frumos colț de țară. Marți, 29 august, de la ora 16:00, orașul va fi martorul unei serii de evenimente ce promit să încânte și să aducă un suflu nou în inimile comunității.

Evenimentul de deschidere va fi marcat de o lansare de carte specială, semnată de Ana-Maria Păunescu, fiica marelui poet Adrian Păunescu. Această carte nu este doar o incursiune în lumea cuvintelor, ci și o continuare a moștenirii literare a familiei Păunescu. Ana-Maria Păunescu împărtășește gândurile, emoțiile și experiențele sale personale într-un mod sincer și adânc. Lansarea cărții aduce o notă de nostalgie și autenticitate, într-un moment în care cuvintele devin punți între generații.

Pentru iubitorii de artă, Vernisajul expoziției de pictură semnată de Vivian Prepeliță reprezintă o oportunitate unică de a se conecta cu frumusețea și profunzimea artei vizuale. Culorile pline de viață și compozițiile incitante vor captiva privirile vizitatorilor, ducându-i într-o călătorie a emoțiilor și interpretărilor personale. Fiecare tablou aduce o nouă perspectivă asupra lumii, iar vernisajul va aduce împreună oameni pasionați de artă într-un spațiu al creativității pure.

Seara va culmina cu un recital de suflet susținut de Andrei Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu. Cu o voce expresivă și încântătoare, Andrei va aduce în fața publicului atât piese consacrate, cât și creații proprii, continuând astfel tradiția muzicală a familiei. Melodiile vor atinge corzile sensibile ale inimii, creând o atmosferă de intimitate și conexiune profundă. De asemenea, Ștefan Mitroi, un teleormănean talentat și apreciat în lumea literară, va fi un invitat special, aducând o notă distinctă evenimentului.

Zilele Municipiului Alexandria 2023 se anunță a fi un moment de celebrare, reunind cu mândrie arta și cultura locală. Lansarea de carte, expoziția de pictură și recitalul de suflet sunt trei momente esențiale care vor crea amintiri de neuitat în inimile locuitorilor.

Claudiu DUMITRACHE

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Copiii Adrian Păunescu Prezenți Zilele Municipiului Alexandria