× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Ce mai cumpară Primăria Călmățuiu de Sus? Tone de hipoclorit pentru apa murdară din rețeaua publică

Actualitatea de Teleorman • 03-06-2024, 20:01:03 • 73 vizualizari
 

Despre mizeria numită apă de care beneficiază populația din comuna Calmățuiu de Sus a aflat toată țara. Un amplu reportaj realizat în urmă cu un an scotea la iveala problemele cu apa pe care le semnalau cetățenii din această comună și ce firmă a încasat cele peste 30 de milioane de lei pentru rețelele de apă și canal unde la robinetele oamenilor nu curge apă potabilă. În urma celui material de presă, reprezentanții firmei care a executat lucrările au promis că vor remedia problemele în cel mai scurt timp.

A trecut un an și nu s-a schimbat nimic, apa este imposibil de consumat, iar de spălat nici vorba. Singurul remediu pe care l-au gasit ca să mai limpezească apa din rețeaua publică, pe care nu are curaj nimeni să o consume, este hipocloritul de sodiu în cantități mari, după cum arată achizițiile făcute de administrația locală.

Doar în ultimele două luni, Primăria Călmațuiu de Sus a cumpărat aproape 4 tone de hipoclorit de sodiu pentru dezinfecția apei, dar nici așa nu se poate folosi. Constructorii și-au luat banii și au plecat lăsând în urmă dezastru pe străzile unde au săpat și apă tulbure la robinetele oamenilor care curge ocazional.

The post Ce mai cumpară Primăria Călmățuiu de Sus? Tone de hipoclorit pentru apa murdară din rețeaua publică appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Cumpară Primăria Călmățuiu Hipoclorit Pentru Murdară Rețeaua Publică