× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Noul Consiliu al Autorității de Supraveghere Financiară, avizat de comisiile reunite de buget, finanțe și bănci

Informatia de Teleorman • 18-12-2023, 20:00:50 • 50 vizualizari
 

Am participat astăzi la ședința Comisiilor reunite de buget, finanțe și bănci ale Senatului și Camerei Deputaților, în cadrul căreia au fost audiați candidații înscriși pentru a fi numiți în calitate de membri ai Consiliului Autorității de Supraveghere Financiară.
După aproape trei ore de dezbateri, parlamentarii au avizat favorabil componența Consiliului ASF, în conformitate cu votul nominal acordat fiecărui candidat în parte.
În cadrul audierilor, am subliniat că noua conducere a ASF are nevoie de acțiuni strategice pentru a îmbunătăți condițiile de listare a companiilor din piața financiară pe piața de capital, respectiv de demersuri concrete care să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri.
De asemenea, consider că noul Consiliu al ASF trebuie să adopte o serie de măsuri pentru dezvoltarea segmentului fondurilor de investiții.
Autoritatea de Supraveghere Financiară este condusă de un Consiliu format din nouă membri: cinci membri executivi, respectiv, preşedintele, prim-vicepreşedintele şi trei vicepreşedinţi, precum şi patru membri neexecutivi.

Deputat PNL Teleorman,
Maria STOIAN

 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Consiliu Autorității Supraveghere Financiară Avizat Comisiile Reunite Finanțe Bănci