× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Comisia de disciplină

Teleorman Sport • 26-10-2023, 14:00:03 • 25 vizualizari
 

1.Jucatori suspendati 1 (unu) joc si penalizare 10 lei fiecare (cumul de evertismente):

-Tudor Florinel – senior (AS Petrolul Poeni), Burlacu Catalin – senior (ACS Draganesti Vlasca), Zaharia George – junior (CS Viitorul Piatra).

2. Jucator suspendat 2 (doua) jocuri si penalizare 150 lei fiecar (lovirea in mod intentionat a unui adversar, fara vatamare fizica):

-Purcarescu Razvan – senior (ACS Viitorul Saceni)

5.Jucator suspendat 3 (trei) jocuri si penalizare 200 lei (injurii  la adresa arbitrului):

– Spinu Bogdan – junior (CS Rapid Buzescu).

3. Jucator suspendat 8 (opt) jocuri si penalizare 300 lei (injurii si scuiparea arbitrului):

– Calitescu Alin – senior (AS Tineretul Radoiesti).

4.Oficiali sanctionati:

Pentru injurii la adresa arbitrului si a observatorului, Negrila Stelica – oficial AS Viitorul Talpa se suspenda 4 (patru) jocuri si penalizare 400 lei.

Pentru injurii la adresa arbitrului, Neagu Ionel – oficial CS Teleormanu Troianul se suspenda 4 (patru) jocuri si penalizare 200 lei.

5. Echipe sanctionate:

Pentru primirea a 5 (cinci) sau mai multe avertismente pe parcursul aceluiasi joc, echipa AS Rapid Urluiu se penalizeaza cu 50 lei.

In urma contestaiei depusa de echipa AS Recolta Sfintesti, la jocul cu AS Viitorul Valea Ciresului, pentru substituire de jucatori, comisia decide:

-admite contestatia, echipa AS Viitorul Valea Ciresului se face vinovata de substituire de jucatori, pierde cu 0 – 3 jocul (in teren 5 – 2 in favoarea echipei AS Viitorul Valea Ciresului) si penalizare 600 lei;

-pentru introducerea de jucatori fara drept de joc, Simedre Marius – delegat AS Viitorul Valea Ciresului se suspenda 3 (trei) jocuri si penalizare 300 lei.

Pentru neprezentarea la jocul din Cupa Romaniei cu AS Viitorul Talpa, echipa AS Tineretul Radoiesti pierde cu 0 – 3 jocul si penalizare 300 lei.

Pentru neprezentarea la jocul din Cupa Romaniei cu AS Rapid Urluiu, echipa AS Dinamo Bogdana pierde cu 0 – 3 jocul si penalizare 300 lei.

Pentru neprezentarea la jocul din Cupa Romaniei cu CS Sporting 2 Rosiori de Vede, echipa AS Old Boys Alexandria pierde cu 0 – 3 jocul si penalizare 300 lei

 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
Comisia Disciplină