× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Cine se scuză, se acuză? / De ce încearcă Victor Drăgușin să justifice tema “firme căpușă ale primăriei”?

Ziarul Teleormanul • 30-05-2024, 14:00:11 • 100 vizualizari
 

Am văzut și am citit broșura de campanie a primarului Victor Drăgușin, care, după 24 de ani în primărie, mai vrea încă 4. Și, din nou, se adresează cetățenilor Alexandriei, cărora, încă o dată, le cere votul. Până la un moment dat, nimic diferit față de broșurile din anii 2016 și 2020. Ba chiar, la capitolul promisiuni, n-au prea dispărut multe. Aceleași angajamente privind parcările sau pasajul subteran, mai puțin parcul industrial. Nu că s-ar fi făcut, ci pentru că nu se mai face. Asta după ce s-au plătit salarii pentru director și secretară de multe miliarde.

Dar, dacă promisiunile fac parte din strategia de campanie și, vorba Elenei Udrea, “în campanie minți ca să câștigi”, nu știm ce i-a determinat staff-ul să abordeze subiectul “Firme căpușă ale primăriei” (pe care l-a ilustrat chiar cu nefericitele insecte ce provoacă repulsie tuturor). Mai exact, într-una din paginile luxoasei broșuri se încearcă demontarea ideii că pe lângă Primăria Alexandria și-au făcut cuib ceva firme căpușă. Adică, firme care căpușează banul public.

Domnule primar, de ce ați simțit nevoia să vă justificați și, mai ales, care sunt firmele la care vă gândiți că ar putea fi suspectate?

Nu de alta, dar să înțeleagă și locuitorii orașului mai bine!

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Scuză Acuză? încearcă Victor Drăgușin Justifice Căpușă Primăriei