× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Sediul Detașamentului de Pompieri Zimnicea va fi reconstruit

Infoexpres TV • 05-06-2024, 20:00:26 • 61 vizualizari
 

În perioada 2019 – 2024 Inspectoratul General pentru Situații de Urgență derulează proiectul „Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre” în cadrul căruia, printre alte clădiri incluse în proiect, va fi demolat și reconstruit sediul Detașamentului de Pompieri Zimnicea, situat în orașul Zimnicea, Bd. Republicii, nr 44.

Proiectul derulat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență este finanțat de Banca Mondială și Guvernul României, și are drept scop creșterea rezilienței infrastructurii critice de răspuns la dezastre și situații de urgență.

Sediul actual

În etapa preliminară demarării fiecărui subproiect, se realizează o analiză a riscurilor de mediu și a riscurilor sociale asociate cu activitățile ce urmează a fi implementate. În conformitate cu standardele și politicile Băncii Mondiale dorim să ne asigurăm că impactul acestei investiții asupra comunității și a mediului este unul pozitiv, iar eventualele inconveniente provocate ca urmare a desfășurării lucrărilor vor fi gestionate astfel încât efectele acestora să fie minime.

Pentru aceasta a fost elaborat un Plan de Management de Mediu și Social – PMMS, care a fost publicat și poate fi consultat pe paginile de internet ale Inspectoratului General al pentru Situații de Urgență și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al Județului Teleorman, dar și în format tipărit la sediul unității.

Pentru că dorim să ne asigurăm că sunt luate în considerare toate aspectele care ar putea apărea și că am găsit cele mai bune metode pentru a le gestiona, îi rugăm pe cetățeni ca, în măsura în care consideră că activitățile desfășurate ar putea să îi afecteze sau dacă pur și simplu au informații sau idei care ne-ar putea ajuta, să consulte documentele publicate pe site-ul unității noastre www.isuteleorman.ro sau să acceseze linkul: https://isuteleorman.ro/index.php/informatii-de-interes-public/imbunatatirea-managementului-riscurilor-de-dezastre-demolare-constructie-administrativa-existenta-si-construire-cladire-noua-pentru-detasamentul-de-pompieri-zimnicea-din-cadrul-isuj-teleorman și să ne împărtășească opiniile, sugestiile sau recomandările dumnealor.

Pentru aceasta, cei interesați au la dispoziție următoarele posibilități:

– să completeze formularul atașat și să ni-l transmită prin poștă sau direct la sediul IGSU din București Bd. Dimitrie Pompeiu nr 10A – în atenția Unității de Implementare a Proiectului „Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre” sau al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Teleorman din Alexandria, Str. Carpați nr. 7;

– să ne contacteze la nr. de telefon 021 2086150, int. 27330 (între orele 08.00-16.00);

– să ne scrie pe email la adresa petitii.uip@igsu.ro;

– să participe la dezbaterea publică organizată în data de 14 iunie 2024, ora 12.30. Întâlnirea de dezbatere publică este organizată astfel încât să se poată opta pentru participarea fie online (solicitând linkul de acces la adresa de email petitii.uip@igsu.ro), fie cu prezență fizică la sediul Detașamentului de Pompieri Zimnicea – Bd. Republicii, nr 44.

 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Sediul Detașamentului Pompieri Zimnicea Reconstruit