× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Mindset de Campion | Un eveniment de tip emisiune tv cu public în sala

Teleorman Sport • 30-05-2024, 20:00:05 • 59 vizualizari
 

11 iunie 2024, în Bucureșți, la Palatul Universul va avea loc ,,Mindset de Campion’’, primul eveniment românesc de tip emisiune cu public care abordează rolul semnificativ pe care îl joacă atitudinea mentală, provenită din sport,  în determinarea obținerii  rezultatelor pozitive în toate aspectele vieții: personal, interpersonal,  familial și afaceri. Invitații vor fi campioni mondiali, europeni, naționali, sportivi de performanță și anduranță, performeri și experți din sănătate, educație și business. Evenimentul este inițiat și organizat de BiziLive.tv și MVP Consultancy.

În contextul societății moderne, cu multitudinea de provocări zilnice, oamenii au nevoie, mai mult că oricând, să-și dezvolte un mindset sănătos care să le asigure împlinirea sufletească și calea către succesul dorit, în toate dimensiunile vieții.

A avea o mentalitate de succes înseamnă a avea o minte care este gata să lucreze pentru atingerea obiectivelor, în ciuda obstacolelor care se vor întâlni. Pentru a se obține succesul în tot ceea ce se propune, este esențial că oamenii să aibă o mentalitate corectă.

În cadrul evenimentelor lunare ,,Mindset de Campion’’ oamenii vor află cum să obțina un mindset de câștigător prin răspunsul la o diversitate de întrebări, precum: ce înseamnă o mentalitate de succes? care este rolul semnificativ pe care îl joacă atitudinea mentală în determinarea atingerii rezultatelor? ce ajută și ce împiedică succesul? cum putem transforma eșecurile în resurse de creștere ? cum te motivezi când eșți tentat să renunți? care este strategia și planul de acțiune pentru a-ți atinge obiectivele în ciuda barierelor pe care le vei întâlni?

Performerii sunt cei care dezvoltă acest mindset de succes cel mai bine și îl integrează în viața lor. Ei se gândesc în fiecare zi cum să câștige orice competiție pentru îndeplinirea obiectivelor setate.

,,Mindset de Campion’’ are că misiune să contribuie la dezvoltarea societății românești prin transmiterea amplă a beneficiilor practicării unui sport în vederea dezvoltării unui mindset care să asigure prosperitate și succes în viață.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru confirmarea participării, este nevoie să se acceseze următorul link: https://bizilive.tv/mindset-de-campion-eveniment/

BiziLive.tv este un serviciu de streaming care oferă o mare varietate de talk-show-uri educaționale, documentare pentru dezvoltare personală și de afaceri. Una dintre producțiile de mare succes este seria de emisiuni și evenimente ,,Permis de Antreprenor’’ care oferă recomandări cu aplicabilitate imediată în business de la antreprenori de succes, business mentori, profesionișți, experți și consultanți cu rezultate MVP Consultancy este o companie antreprenorială care oferă servicii de consultanță în afaceri și marketing sportiv și organizează propriile evenimente în zona de sport și dezvoltare personală. MVP Consultancy ajută companiile să acționeze diferențiat printr-o strategie de afaceri bine concepută și o implementare excelentă, în vederea obținerii de avantaje competitive cu mare impact în indicatorii de business.

 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
Mindset Campion Eveniment Emisiune Public