× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Răsturnare de situație în măcelul de la Drăgănești-Vlașca! Cele două victime implicate în scandal ar fi de fapt agresori și sunt în libertate

Impact News 24 • 11-12-2023, 10:00:48 • 135 vizualizari
 

Cele două victime din măcelul care a avut loc cu două luni în urmă la Drăgănești-Vlașca ar fi de fapt agresori, iar în prezent aceștia se află în libertate.

Mai mult, patronul unui magazin din localitate, care ar fi de fapt victima, se simte în pericol având în vedere că cei doi bărbați, care ar fi venit din București să-i arate cine sunt șefii nu răspund în niciun fel pentru încăierarea creată.

[embedded content]

În noaptea scandalului, bărbatul din Drăgănești-Vlașca ar fi fost în mașină cu cele două fete minore ale sale, copiii fiind și în prezent marcați de cele văzute.

Pe scurt, cei doi bărbați din București ar fi venit, spun gurile rele, să instituie o taxă de protecție patronului de la Drăgănești-Vlașca, numai că acesta a chemat mai mulți cunoscuți în ajutor, iar agresorii au sfârșit la spital, bătuți bine.

Ulterior, doi dintre participanții la scandal au fost reținuți și arestați, însă față de cei doi bărbați din București nu a fost luată nicio măsură, cu toate că în portbagajul mașinii cu care aceștia veniseră la Drăgănești-Vlașca a fost găsit un adevărat arsenal de săbii și topoare.

[embedded content]

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Răsturnare Situație Măcelul Drăgănești-Vlașca Victime Implicate Scandal