× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Incendiu la două locuințe din Beuca! Vântul puternic a favorizat extinderea focului

Infoexpres TV • 12-11-2023, 14:00:25 • 111 vizualizari
 

O  intervenţie dificilă a pompierilor teleormăneni a avut loc  în această dimineaţă, în  localitatea Beuca, pentru stingerea  unui incendiu care s-a manifestat la două case de locuit.

Apelul cetăţenilor a fost primit în jurul orei 05.00 pe numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112, motiv pentru care la faţa locului s-au deplasat imediat cinci echipaje de pompieri, cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj din cadrul SAJ Teleorman.

La sosirea forţelor de intervenţie, focul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la un imobil şi la acoperişul celei de a doua locuinţe, vântul puternic favorizând dezvoltarea rapidă a incendiului şi extinderea la construcţiile aflate în imediata apropiere. Pompierii militari au reuşit să localizeze şi să lichideze focul după aproape patru ore de intervenţie, reuşind salvarea unei case de locuit şi a mai multor anexe gospodăreşti.

Au ars ori au fost distruse de flăcări două imobile şi un hol care făcea legătura între ele, pe o suprafaţă de circa 200 mp, elemente de mobilier, mai multe produse electrocasnice, textile şi articole de îmbrăcăminte, tâmplăria şi bunuri de uz gospodăresc. Proprietarul unei locuinţe, un bărbat de aproximativ 58 de ani, cu atac de panică, a primit primul ajutor calificat şi a fost transportat la spital de echipajul SMURD pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieşit că evenimentul s-a produs de la un scurtcircuit electric.

 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Incendiu Locuințe Vântul Puternic Favorizat Extinderea Focului