× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Lucrări de cadastru cu fonduri europene în mai multe localități din Teleorman

Actualitatea de Teleorman • 16-11-2023, 20:00:52 • 113 vizualizari
 

Potrivit unei situații actualizate transmise de OCPI, în judetul Teleorman lucrările de cadastrare gratuita finantate din fonduri europene s-au finalizat doar în trei localitati, Segarcea- Vale, Draganesti- Vlasca și Botoroaga.

Acum, sunt în derulare, în diferite stadii, lucrări de cadastru, cu fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în alte 18 localitati rurale din Teleorman.

În comunele Radoiesti, Olteni, Galateni și Nenciulesti se afla în procedura de verificare livrari partiale pe mai multe sectoare cadastrale.

La Magura au fost soluționate contestațiile formulate în perioada de publicare și au fost predate Prestatorului procesele-verbale de soluționare în vederea actualizării documentelor tehnice cadastrale.

Într-o alta etapa a procesului se afla cadastrarea în localitatile Nanov și Scrioastea unde a fost finalizată publicarea documentelor tehnice cadastrale, iar în prezent se soluționeaza cererile de rectificare.

La Islaz, Seaca, Vedea, Mavrodin, Vartoape, Branceni și Draganesti de Vede au fost receptionate câteva dintre livrarile partiale pe anumite sectoare cadastrale, urmând ca după predarea tuturor livrarilor și recepționarea acestora de către OCPI sa înceapă etapa de publicare a documentelor tehnice cadastrale.

În alte patru localitati, Bejesti, Maldaeni, Peretu și Troianul lucrările de cadastru se afla în plină desfășurare.

 

The post Lucrări de cadastru cu fonduri europene în mai multe localități din Teleorman appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Lucrări Cadastru Fonduri Europene Localități Teleorman