× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Contracte semnate pentru investiții prin Programul “Anghel Saligny” în Teleorman

Ziarul Teleormanul • 17-01-2024, 14:00:12 • 63 vizualizari
 

132 de noi investiții în infrastructura rutieră și tehnico-edilitară primesc finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, ca urmare a semnării contractelor de către ministrul Adrian-Ioan Veștea și beneficiarii proiectelor.

La nivelul județului Teleorman au fost semnate contractele pentru proiectele: “Sistem de canalizare și stație de epurare în comuna Bujoru, județul Teleorman”, cu o sumă alocată în valoare de 22.266.603,47 lei, “Modernizare drumuri de interes local în comuna Lița, județul Teleorman” – 12.000.000 lei, “Modernizare străzi în comuna Mavrodin, județul Teleorman” – 12.000.000 lei, “Realizare sistem de canalizare menajeră în com. Zâmbreasca, jud. Teleorman”, suma alocată fiind de 19.055.575 lei.

“Continuăm semnarea contractelor de dezvoltare a infrastructurii locale, astfel încât toți cetățenii să beneficieze cât mai curând de condiții moderne de viață și de servicii publice de calitate, care să răspundă nevoilor de bază din comunități, fie că vorbim despre drumuri, alimentare cu apă, canalizare ori rețele de gaze”, a precizat ministrul dezvoltării.

Cele 132 de contracte, în valoare totală de 1.767.092.304,06 lei, vizează modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de pompare și a stațiilor de epurare, înființarea sau extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau modernizarea unor poduri și podețe.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Contracte Semnate Pentru Investiții Programul Anghel Saligny Teleorman