× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

Alexandra, eleva profesorului-primar Gabriel Cârjan, medalie de bronz pe țară, la matematică!

Informatia de Teleorman • 22-05-2024, 20:00:48 • 46 vizualizari
 

Fără nicio exagerare, dacă ar fi să facem un clasament al primarilor, Gabriel Cârjan, omul care conduce destinele comunei teleormănene Saelele, ar fi pe podium. Și nu oricum, ci pe prima treaptă.

Absolvent de Politehnică (inginer) și cu diplomă de profesor de matematică (Universitatea din București), edilul-șef al localității cu aproximativ 1900 de locuitori, a transformat, pe o perioadă de două decenii, micuța comunitate într-o veritabilă bijuterie. Pe toate planurile. Pe scurt, nu există absolut nicio diferență între condițiile de la oraș și cele de aici, de la țară.

Pentru cei care încă nu au aflat, profesorul Cârjan face meditații GRATIS cu elevii din comună. Rezultatele sunt remarcabile. La a 7-a ediție a Olimpiadei Satelor din România, etapa pe țară, care a avut loc în perioada17-19 mai a.c., la Cluj-Napoca, eleva domniei sale, Maria Alexandra Odăianu (clasa a Vlll-a), a obținut medalia de bronz. Atenție, Alexandra e rezolvat toate problemele și exercițiile, dar a greșit la o înmulțire simplă, altfel s-ar fi întors cu medalia de aur!

Urăm domnului inginer-profesor succes pentru un nou mandat de primar!

Elisei Virgil

 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Alexandra Profesorului-primar Gabriel Cârjan Medalie țară Matematică